AlexandraModels
modellügynökség model agency studio
 
 

 

Stúdiónkat modell-, fotós-, tévés- filmes- és reklámipari szakemberek hozták létre, akik a szakmában dolgoznak, és felismerték a szakma igényét a folyamatos utánpótlásra.

A reklám, modell-, televíziós- film- és médiapiac mindig keresi az új arcokat, karaktereket, személyiségeket, ezért folyamatosan rendeznek castingokat, modell-, és szereplőválogatásokat. Ez a műfaj nagyon népszerű, különösen a fiatalok és gyerekek között, -sőt még a babás szülőket is nagyon érdekli-, akik közül nagyon sokan szeretnék kipróbálni magukat a médiában, ám a jelentkezők sokszor felkészületlenek, nem tudják milyen elvárásoknak kell megfelelniük.

Ügynökségünk ezen próbál segíteni: a jelentkezőket professzionális szakemberek, profi reklám és divatfotósok, modellek, menedzserek készítik fel arra, hogy hogyan viselkedjenek a fényképezőgépek, kamerák előtt, mi a jó fellépés titka, hogyan bánjanak testükkel, hangjukkal. Kihangsúlyozott figyelmet fordítunk arra, hogy a fiatalok elsajátítsák a modell-szereplő- és műsorvezető-válogatásokon való megjelenés szabályait, sőt, lehetőséget biztosítunk számukra neves producerek, újságok, katalógusok, magazinok, tévésorozatok castingjain való részvételre is.

A jelentkezők kitűnő alapot kaphatnak arra, hogy megismerjék a médiaipar működését, tv-show-k felvételeit, hogy megismerkedhessenek híres médiaszemélyiségekkel, és az őket körülvevő promóciós és PR munkával.

.........................

Modellügynökségünk 6 - 16 év közötti gyerekmodelleket és 16 év feletti felnőt modelleket biztosít fotózásokhoz, reklámfilmezésekhez, bemutatókra, rendezvényekre!

Ügynökségünk modelljei közül választanak belföldi és külföldi cégek, újságok, katalógus készítők, reklámügynökségek, televíziók, produceri irodák, stb.

Modelljeink katalógusoktól óriásplakátokig, sminktipp bemutatóktól címlapokig, autóreklámtól prospektusig, babafotótol a legszebb képes kiadványokig számtalan fotózáson szerepelnek. Reklámfilmekbe, tévé müsorokba, sorozatokba hívják őket, de ne feledkezzünk meg a legszeb ruhák fotózásairól, a bemutatókról, a fényes kifutóról sem.

Professzionális fotóstúdiónk reklámfotókat, katalógusokat, címlapokat, óriásplakátokat, divatkollekciókat, plakátokat, rendezvényeket, stb. fotóz, portfóliókat készít, modelltanfolyamon képzi a jövő modelljeit, gyerek, tini, baba és felnőtt modelleket mutat be magazinokban, újságokban, tévékben, kiadványokban.

Modellfelfedező Központunk a reklám, a divat és a média szakma számára új tehetségek, új arcok felfedezésével foglalkozik.

Modelliskolánk gyermekeket és felnőtteket körültekintően készít fel arra, hogy a megrendelő igényének megfelelően a ruhabemutatók (szalon bemutató, táncos show stb.), fotózások (divat, reklám, katalógus stb.), filmezések (reklám, videoklipp, játékfilm, műsorvezetés stb.) minden ágában feladataikat színvonalasan elláthassák. Elméleti és gyakorlati tantárgyak (mint pl. tánc, jazzbalett, színpadi mozgás, színészmesterség, előadó-művészeti alapok, filmezés elmélet és gyakorlat, fotózás elmélet és gyakorlat, smink, személyes stílus kialakítása, táplálkozás és életmód ismeretek, szerződéskötési szakmai ismeretek stb.) segítik a kezdő gyermek illetve felnőtt modelleket magabiztosságuk, tehetségük kibontakozására és kipróbálására.

Megrendelőink, illetve az iskolával együttműködő gyermek és felnőtt bel- és külföldi ügynökségek megrendelői már a felkészítés időszakában lehetőséget nyújtanak a modellek számára, hogy munkát vállaljanak, szereplőválogatáson, fotózáson, filmezésen vegyenek részt.

Stúdiónk az egyik legrégebbi stúdió, már több mint 20 éve, az 1980-as évek végétől dolgozunk. Ügynökségünk munkáiba egy kis betekintést a nyitó oldalon láthat. Cégünk szépség és modellversenyek szervezésével, a versenyekkel egybekötött gyermekfotó kiállítások kivitelezésével, modellválogatások lebonyolításával foglalkozik, számtalan fotózáshoz, különböző reklámfilmezésekhez, bemutatókhoz és rendezvényekhez biztosít lányokat, fiúkat, babákat és felnőtteket.


<<< vissza a címlapra