MODELLTANFOLYAM / MODELL FELKÉSZÍTŐ TRÉNING

Hamarosan intenzív modelltanfolyam és felkészítő tréning kezdődik. Elvégzéséről oklevelet kapsz! Ha szeretnél sok új élménynek részese lenni, önbizalommal és lazán mozogni, pózolni a kamerák előtt, akkor jelentkezz!

Miért fontos ez neked? Mert felfedezheted egy új oldaladat, növelheted önbizalmadat, tartásodat, sikeres lehetsz! Megtanulhatod mindazt amire szükséged lehet a munkád során (privát életedben is hasznosíthatod), könnyedén eligazodhatsz ezen a téren, megtanulhatod hogyan érheted el céljaidat!

A tanfolyamon megtanulhatod a szakma minden szépségét, felkészít a modellkedés tudnivalóiból, specialitásaiból, és elindíthat a siker útján! Megtanulhatod mi kell ahhoz, hogy szép fotók jelenjenek meg rólad mínőségi kiadványokban, akár címlapon is, hogyan kerülhetsz be reklámfilmekbe, a médiáva, vagy mit kell tudni a divatkollekciók bemutatásához a kifutókon. Itt a nagy lehetőség, hogy kipróbáld magad a fotózások, a divat, a filmezések, a modellkedés, vagy a kifutók világában! A sikeres végzősök professzionális portfóliót kapnak ajándékba.

Téma: reklámfotózás, divatfotózás, reklámfilm, bemutató, színpadi mozgás technika, fotózási beállások, mimika, tartás, elegáns megjelenés, casting, mit kell tudni a castingokon, szerződések, menedzselés, smink, arc, haj, reklám és fotó szituáció, imázs kialakítás, média, tévé...

Gyakorlat:
reklámfotózás - rekámfilmezés - divatfotózás - divatbemutató - smink - casting

A vizsga: A vizsga elméleti és egy gyakorlati részből áll. A sikeres vizsgázók oklevelet kapnak.

 

Program

1. Színpadi megjelenés, járástechnika, koreográfia
A leendő modell megtanulja, hogyan jár a profi, hogy mozog, viselkedik és fordul a kifutón, és elsajátítja a színpadi megjelenés és koreográfia alapjait. Elméletés és gyakorlat.

2. Divatfotózás, fotó póz, Photo Phose
A hallgató megtanulja a kamera előtti viselkedést, különböző pózokat, beállásokat sajátít el. Megtanulja a ruha, a fény, a háttér, külszín és stúdió diszlet közti összefüggéseket, hogy mindezt egybeolvasztva tökéletesen adhassa vissza a bemutatandó kollekció imázsát. Elméletés és gyakorlat.

3. Reklámfotózás, katalógus fotózás
A hallgató különböző reklámfotózási gyakorlatokban sajátítja el, hogy hogyan kell például a reklámfotókon, órisásplakátokon, katalógus fotózásokon természetesen, megfelelő mimikával, arckifejezéssel bemutatni a reklámozandó árut, legyen az ruha, sportszer, autó, vagy bicikli. Elméletés és gyakorlat.

4. Reklámfilmek, video klip
A hallgató elsajátítja a reklámfilmezési színészi alaptudnivalókat, megismeri a stáb működését, a stúdiómunka és viselkedés szabályait. Elméletés és gyakorlat.

5. Szerződések, Menedzselés
Szerződesek, szerződéskötési ismeretek, reklám szerződések, modellszerződések, fotózási szerződések. A modellek, az ügynökségek és a megrendelő cégek közötti összefüggések.

6. Smink és bőrápolás
A résztvevők megtanulják, hogy miként ápolják bőrüket, hogy az szép és feszes maradjon, hogyan készítsen magának kifogástalan sminket akár fotózásra, bemutatóra, egy hétköznapra, vagy egy különleges alkalomra.

7. Hajápolás
Trendnek, a jelölt számára előnyös haj kialakítása.

6. Sajtóismeret, média!
A megjelenő újságok és magazinok, rádiók, televíziók, reklámok, műsorok rendszerét tekintjük át, különös tekintettel a modelljeölt érvényesülési szemszögéből. Megtanulják hogyan lehet bekerülni az újságokba, magazinokba, televízióba, stb. Műsorvezetés, újságírók, riport, szerkesztés, bulvár média, stb.

7. Modell etika
Viselkedéstan, illem, etika, protokoll. A résztvevők megtanulhatják, hogyan kell megjelenni a castingon, válogatáson, modellügynökségen, filmezéseken, üzleti fogadáson, koktélpartin, fotózásokon, stb. Mit érdemes, mit szabad mondani és csinálni, és mit nem.

8. Munkalehetőségek, Karrier építés
Belföldi és külföldi munkalehetőségek és kapcsolatok építése, magyarországi és nemzetközi modellvilág, divatvilág, castingok, mi hogyan működik, mire kell felkészülni, mire kell vigyázni és odafigyelni, hogyan zajlanak a castingok belföldön, vagy külföldön, hogyan lehet karriert építeni.

9. A közszereplés
Viselkedés televízió előtt, riporterekkel, kontaktus teremtés.

10. Styl, öltözködési kultúra, divat
Mit mivel viselj, milyen szín áll jól neked, milyen ruha és szakember segítségével alakíthatod újjá, tökéletesebbé stílusodat.

11. Színészmesterség
A kamera, a fényképezőgép, a nézőközönség előtti viselkedés fortélyait tanuljuk. Arcmimika és szituációs testbeszéd amire különösen a reklámfotózásokon, illusztrációs fotózásokon és a reklámfilmezéseken és televíziós felvételezéseken van szükség.

12. Kommunikáció és önkifejezés
Az életben, a munkák során adódható verbális szituációk csiszolása, hogya modell megtalálja, közelebb kerüljön a saját stílusának megfelelő közlési formához és később határozottabban tudjon nyilatkozni az újságoknak, televízióknak, médiacsatornáknak.

TOVÁBB A JELENTKEZÉSHEZ

   
modellügynökség modell tanfolyam modell felkészítő modell iskola portfólió