MODELL PORTFÓLIÓ / MODELLKÖNYV / FOTÓ


Ezen a területen, ebben a szakmában, a modellnek, divatbemutatós manökennek profi szakmai bemutatkozó fotósorozat, portfólió, modell album kell. A modellalbum a legjobb fotókat tartalmazza és referenciául szolgál. A castingokon a megrendelő partnerek (reklám cégek, magazinok, újságok, filmstúdiók...) először a portfólióddal találkoznak, ezzel kell első körben meggyőznöd őket, hogy Te vagy a megfelelő az adott munkára. Minél jobb a portfóliód, minél több arcodat mutatja, annál nagyobb sikerre számíthatsz! A portfólió olyan eszköz a számodra, mint a taxisnak az autó, nélküle nem lehet dolgozni.

A portfóliót stúdiónk elkészíti számodra miután bejelentkeztél a nyílvántartásba. A portfólió fotózáson nagyon sok fotó készül, ugyanúgy fotóznak, mintha egy magazinba vagy katalógusba fotóznátok élesben. Az összes fotót CD-n megkapod. Induláskor az elkészült fotó kollekcióból egy kiválasztás alapján 8-10 felvételt magas szinten retusálunk és nagyítunk A4-es nagyságra, ami bekerül a modellkönyvedbe. Munkák után, amikor már a különböző fotózásaid is bekerülnek egész vastag modellkönyved lesz.

A fotózás szakmai részéről szakemberek gondoskodnak: nagy profi gyakorlattal rendelkező fotósok, mestersminkesek, mesterfodrász, stylist. Portfóliónk profi minőségű képanyag, igényes kidolgozásban, lehetővé teszi a kezdő modellnek, hogy magas szinten mutatkozzon be az érdeklődő cégeknek.

Néhány jellemző:

* Műterem
* Magas szintű technika
* Profi megvilágítás
* Gyakorlott, profi fotós
* Művészi szinten, mesterien retusált képek
* A fotózás előtt a részletek megbeszélése
* Felkészítés a fotózásra
* Segítség a beállásokban
* Magazin mínőség
* Többféle csomag, kezdőknek, profiknak
* Ruhák
* Stylist
* Smink
* Fodrász
* Nagyítás
* Belső és külső helyszínek
* Mobil stúdió

Fotósaink magasan képzett, gyakorlott professzionális fotósok, akik megrendelő cégeknek készítenek reklám, divat, magazin, címlap fotókat. Munkáikból nyitó lapunkon is csemegézhetsz.

Figyelem! Manapság Magyarországon nagyon sokan fotóznak (többezren) használhatatlan mínőségű fotósorozatokat, amit irreális árakon portfólióként, modellalbumként kínálnak! Ügynökségünk által készített profi mínőségű képanyag, ígényes szakmailag megfelelő kidolgozásban készül, ami lehetővé teszi a kezdő modellnek, hostessnek, statisztának, hogy profi szinten mutatkozzon be, így növelve a karrier lehetőségét a modell és média világban.


PORTFÓLIÓ FOTÓZÁS

Fotózás

A fotózás 2-3 öltözékben történik, olyan öltözéket hozzál, amelyben az alakod is látszik. Hozzál kiegészítőket és magassarkú cípőt. 150-200 fotó készül, az összes fotót CD-n megkapod. A portfólió fotózásra 2 alkalommal jöhetsz, első alkalommal egy tesztfotó sorozat készül, amelyen megtanulod a beállási tudnivalókat, a képeket CD-n megkapod, a második alkalommal pedig már gyakorlattal veszel részt a portfólió fotózáson.


Fotózás előtt

- a fotózás előtt aludd ki magad, ne menj diszkóba, buliba
- előtte lévő nap mossál hajat
- ha virágzik a hajad vége, menj el fodrászhoz
- egy héttel előtte ne menj szoláriumba, a fotózás előtti napon ne gyantáztass
- zselét ne tegyél a hajadra, de hozhatsz magaddal
- magas sarkú és különböző cípők tetszés szerint
- fiúknak öltöny, öltönyhöz illő cipő
- fürdőruha, strand kiegészítők (ha fürdöruhás modellkedést is szeretnél vállalni)
- három különböző sorozatot készül, ehhez három különböző öltözéket állíts össze,
hozzál kiegészítőket is (szemüvegek, hajgumik, sálak, sapka, stb.)
- Legyen közöttük testhez álló ruha, hogy az alakot lehessen látni
- kedvenc ruhád legyen közöttük
- fürdőruhát is hozhatsz, ha szeretnél fürdőruhás képeket
- ne felejtsd el, a fotózáson Te szerepelsz, Te vagy a fontos, nem a ruhák és cipők


Fotózás után

Az összes felvételt egy CD-n megkapod. Egy kiválasztás alapján a legjobb felvételek kerülnek az ügynökségbe, ezek a fotók kerülnek kiajánlásra, bemutatásra a castingon.

Előre is sok sikert kívánunk! Várunk szeretettel.

portfólió fotózás stúdióban portfólió fotózás és filmezés stúdióban

<<< vissza a címlapra

   
modellügynökség modell portfolio modellalbum modelbook portfólió fotózás