BEMUTATÓ

Fő célkitűzésünk, hogy reklámosok, marketingesek, televíziós produkciók, film gyártók, sorozat készítők stb., számára megtaláljuk a legideálisabb szereplőket, modelleket, karaktereket.

Nálunk könnyű az elképzelésekhez megfelelő karaktert választani.

Cégünk azzal az elképzeléssel indult, hogy alakuljon egy olyan profi ügynökség, ahol a modellek megtalálják elképzeléseiket, a partnerek, megrendelők pedig a számukra legmegfelelőbb modellekkel, szereplőkkel dolgozhatnak.

Professzionális adatkezelő internetes megoldásunkkal pillanatok alatt tudunk szereplőket választani a megadott igényeknek megfelelően, pl. hajszín, szemszín, életkor, stb.

A weboldalon nem publikáljuk mindig az összes modellt, szereplőt, hanem változtatjuk az anyagot, de az ügyfelek részére betekintést biztosítunk az egész anyagra, ami jelszóval védett.

A stúdió országos lefedettségű, így a megrendelők szélesebb körből és különböző helyszínekről tudnak karkatereket, megbízható szereplőket választani munkájaikhoz.

Budapest központi részén casting stúdiónk van, amely lehetővé teszi a castingok szakszerű lebonyolítását és könnyen megközelíthető.

Igény esetén szakmai stábot biztosítunk, filmest, grafikust, fotóst, sminkest, fodrászt, stylistot, stb.

Munkáink és szakembereink sok éves szakmai gyakorlata, mind a modellek, mind a megrendelő cégek számára magasszintű szolgáltatást biztosít.

Tagjaink között szerepelnek

casting szervezők,
modellmenedzser,
profi fotós,
profi filmes,
marketing szakember,
könyvelő,
fodrász,
sminkes,
korreográfus,

így a kezdőknek segítséget tudunk nyújtani a biztonságos induláshoz.

A modelleket fotózáson kívül választani lehet reklámfilnre, divatbemutatóra, szépségversenyre, televíziós műsorra is. Vannak olyan szereplők akik külföldi lehetőségeket is vállalnak.

 

Az online casting adatbázist folyamatosan frissítjük a piaci igényeknek megfelelően, hogy a megrendelő cégek mindig aktuális képet lássanak. Modellügynökségünkben különböző korosztályú arcok és karakterek vannak. Stúdiónk folyamatosan keres és kutat fel új arcokat, hogy a cégek mindig megtalálják a keresett karaktert. Célunk, hogy szakmai hozzáértésünkkel, kapcsolatrendszerünkkel segítsük őket a pályán.Az ügynökség modelleket biztosít fotózásokhoz, reklámfilmekhez, sorozatokba, filmforgatáshoz, rendezvényekhez, játékfilmekhez, kereskedelmi TV csatornák műsoraihoz, bemutatókhoz, magazinokba, címlapokra, termékbemutatókra, mínőségi hostess munkákra, divatbemutatókra, klipekbe, reklámfotókhoz, Cd és DVD-hez, katalógushoz, óriásplakátra, promóciós, reklám és média kampányhoz, stb. A megszerzett gyakorlat, a legkorszerűbb felszerelések megbízható szakmai hátteret bíztosítanak. Vállaljuk castingok és válogatások megszervezését. Ígény esetén a professzionális fotó területén nagy gyakorlattal, tudással rendelkező fotósokat, grafikusokat, fotóművészeket, díszlet építőket, fotóstúdiót, castingtermet, filmstúdiót, szakmai személyzetet biztosítunk. Rendkívüli lehetőség! A megyei munkákhoz és reklám kampányokhoz, a megyében vagy a megyeszékhelyen lakók közül is tudnak választani!

Az interaktív online casting kezelése nagyon egyszerű, bárhonnan és bármikor, belföldről és külföldről egyaránt kezelhető és különböző paraméterek alapján (pl. szemszín, hajszín, stb.) interaktív lehet benne elképzeléseknek megfelelően keresni, csoportosítani és bookingolni. Ha még nincs hozzáférési joga, vegye fel a kapcsolatot az ügynökséggel és hozzáférést biztosítunk az online castinghoz.

<<< vissza a címlapra